bruidskapsel en make up aan huis
 
Home Dress Up by Kim.
Try out: 69. Trouwdag: 145 gratis lipgloss/lipstick. Per extra persoon: 42. BRUIDSARRANGEMENT HAIRSTYLING MAKE UP. Proefsessie bruidskapsel advies in onze studio 2u. Bruidskapsel en bruidsmake-up op uw huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen. Try out: 105.
Bruids/Party Makeup MakeUp Club.
Ik help u graag een handje! Ik kom aan huis om u een stralende bruidsmake-up te geven. Indien gewenst, zorg ik eerst voor een proefbeurt, zodat we samen kunnen bespreken wat u wel/niet wenst, welke make-up er het beste bij u past en hoe u zich voelt bij het resultaat. Tijdens de maquillage op de trouwdag zelf kan u nog even genieten van een relaxing moment alvorens de drukte en de spanning van deze bijzondere dag begint. U krijgt uiteraard de nodige tips mee om uw make-up gedurende de hele dag onberispelijk te houden. Ook gasten, familieleden of getuigen kunnen voorzien worden van een mooie make-up, passende bij hun gelaatstrekken, persoonlijkheid en outfit. U zult zienhet wordt een fantastische dag! Dag make-up: 4500., Avond make-up / feest make-up: 5500., Airbrush make-up: 7000., Supplement valse wimpers: 1500., Bruidsmake-up: 12500, proefsessie inbegrepen. Bruidsmake-up met airbrush: 14000, proefsessie inbegrepen. Bruidsmake-up bruidskapsel: 18500, proefsessie inbegrepen.
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Workshop make up. Make up Party. Le buzz: concept on wheels. Miss De Luxe. Boboda weddings events. STAY beYOUtiful The bride is always right! Beauty-Licious laat u schitteren op de mooiste dag van uw leven! Een professionele visagiste, aan huis, die zowel uw bruidsmake-up, bruidskapsel en daarbij ook nog uw nagelstyling doet.
Ablush.
Bruidsmake up proef huwelijk incl.lipgloss. Bruidskapsel proef huwelijk incl.haarlakje. Bruidsmake up kapsel proef huwelijk incl.lipgloss en haarlakje. Touch up make up/kapsel avondfeest. Extra proefsessie in studio. Make up gasten. Make up kind. Er is geen thema geselecteerd of het thema is verwijderd. Proefsessies zijn steeds in de studio in Hofstade, de dag van het huwelijk komen wij aan huis.
Bruidsmake-up en kapsels professioneel aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.
Bruidsopmaak, hairstyling en make-up aan huis 2dehands.be.
Bruidsopmaak, hairstyling en make-up aan huis. 2063 x bekeken sinds 29 augustus 2017. 1 van 8. Bruidskapsel en make-up. Ook voor suites of andere feestgelegenheden. Jouw bruiloft is één van de belangrijkste dagen in je leven en dan wil je er stralend uitzien.
bruidsmake-up.
Op de grote dag zelf mag u rekenen op 1 tot 15, uur voor de styling van uw bruidskapsel, afhankelijk van het gekozen kapsel. TARIEVEN EN VOORWAARDEN. Bruidsmake-up aan huis incl. 1 proefsessie in salon 16000., Bruidskapsel aan huis incl.
Evelien De Keukeleire Hair Make-up Evelien.
Aangezien ik haar en Make-Up aanbied, is dit ook handig omdat je direct 2 in 1 aan huis hebt. Ik hou van een persoonlijke en open sfeer. Communicatie is belangrijk om iets uit te werken naar jouw eigen wensen en ideeën.
Huwelijksarrangementen.
Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht. Afhankelijk van de stijl die je gekozen hebt, duurt het opsteken van de haren een uurtje.
Bruidskapsels aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.

Contacteer ons