schoonheidssalon producten
 
Groothandel schoonheidsspecialiste NEM Cosmetics.
U vindt bij NEM wat u zoekt voor uw bedrijf. Een greep uit ons assortiment; professionele cosmetica merken en make-up, behandelstoel en salonproducten zoals; hars, paraffine, ontharingsproducten, wimper en wenkbrauw extensions verf, essentiële oliën, massage en slimming producten, hygiëne, disposables en salon accessoires, spray en selftanning, manicure en pedicure producten.
Producten Schoonheidssalon Peggy.
In ons schoonheidssalon kan u ook steeds producten kopen, zodat u ook thuis de schoonheidsbehandeling kan voorzetten. Ik vertel u alvast, na de behandeling, welke producten een perfecte combinatie zouden zijn voor uw huid. Uit de hele Babor-collectie, bieden wij volgende productseries aan.:
Verwennerij met natuurlijke Aveda producten. Schoonheidssalon le Boudoir.
De holistische en ayurvedische aanpak van AVEDA stemt perfect overeen met de filosofie van Le Boudoir. Aveda Lifestyle producten zijn gebaseerd op extracten uit bloemen en planten. Deze worden wereldwijd en waar mogelijk organisch verbouwd met veel respect voor mens en milieu.
Schoonheidssalon Salon Sarah.
Ook deze producten zijn er in verkoop, waarbij ook de man zijn eigen persoonlijke verzorging kan aanmeten. U kan ook de producten van Phytomer bij ons aankopen, zo dat u ook thuis uw verzorging kan verder zetten en we samen tot resultaten kunnen bekomen.
groothandel voor pedicure en schoonheidsspecialist Anubis Care. Anubis Care icoon telefoon. Anubis Care icon-envelope. With love from us to you.
Onze Premium Brands. Wij willen bijdragen aan de verbetering van het welzijn en de kwaliteit van leven, met respect voor de aarde. Dit doen wij door u als beautyprofessional innovatieve producten aan te bieden. Ook delen wij graag al onze kennis en ervaringen met u, zodat u uw ambities waar kunt maken.
Nuance Schoonheidssalon Beauty Mortsel Tel: 32 34599.
Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Nuance Schoonheidssalon. Jaren ervaring maken ons team zo succesvol. Met een uitgebreide kennis van onze topproducten kennen wij altijd het juiste antwoord op uw vragen. Jaarlijks volgt ieder van ons team de gepaste cursussen om altijd up to date te blijven. Zo zijn we bij Nuance steeds op de hoogte van nieuwe producten en snufjes in de estheticawereld.
Webwinkel Schoonheidsgroothandel.
Van Behandelstoel en loupelamp tot vapozone en harsproducten clean and easy. Schoonheidsgroothandel is ook verdeler van o.a. de merken Living Dimension, Medik8 en Sibel. Neemt u gerust een kijkje in ons assortiment en zie dat u uw hele praktijk kunt inrichten met de producten uit onze online webshop.
Producten Silk Cedar.
Gelaatsverzorging voor hem. Producten en advies op maat verkrijgbaar in het schoonheidssalon. Ahava: Skin Body. Huidverzorging van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het laagste punt op aarde, de Dode Zee. De formules van AHAVAs natuurlijke, verjongende huidverzorgingsproducten bevatten enkel de beste huidvriendelijke ingrediënten die de Dode Zee te bieden heft, ondersteund door een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde botanische extracten uit andere regios.
Vitala Schoonheidssalon Producten.

Als je niet enkel naar prijs kijkt, maar naar prijs/kwaliteit, zal je merken dat producten van een schoonheidssalon vaak beter scoren: er zitten om te beginnen geen parabenen in en je hebt minder product nodig om een goed resultaat te bekomen.
comfort zone producten Shop Schoonheidssalon Carmen.
comfort zone biedt de beste producten voor wie thuis wil genieten van de ultieme schoonheidsbehandeling. De unieke producten stimuleren al uw zintuigen met kleur, geur, smaak, gevoel en geluid. comfort zone bij schoonheidssalon Carmen. Wij maken graag gebruik van een merk als comfort zone, omdat het ideaal is voor mensen die nood hebben aan welbehagen en rust.

Contacteer ons