haar en make up aan huis
 
Bruids/Party Makeup MakeUp Club.
Ik help u graag een handje! Ik kom aan huis om u een stralende bruidsmake-up te geven. Indien gewenst, zorg ik eerst voor een proefbeurt, zodat we samen kunnen bespreken wat u wel/niet wenst, welke make-up er het beste bij u past en hoe u zich voelt bij het resultaat.
Bruidskapsels aan huis.
Heb je fijn, dun haar en wil je net dat ietsje meer volume op je kruin op D-day? Of wil je nóg langere manen dan je reeds hebt op je Huwelijksdag? Geen probleem: we kunnen je wens in een mum van tijd vervullen door gebruik te maken van haarstukken. Deze kwalitatief hoogstaande haarstukken zijn makkelijk en snel te plaatsen, geven een instant wauw-effect, zijn eenvoudig te verwijderen én zijn meermaals herbruikbaar! Belangrijk: niemand merkt dat je valse lokken draagt! Waar wacht je nog op. Als je komt voor je proefkapsel is het aan te raden om enkele foto's' mee te brengen van bruidskapsels die jij zelf mooi vindt. We maken een digitale foto van het geheel zodat we op de grote" dag" een visueel steuntje hebben van het ontwerp. Daar komt de bruid. Email: info at creazione-3000.be. Post: Rommelaar 51 3202 Rillaar. BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis.
Home Dress Up by Kim.
WORKSHOP KLEUR STIJL ca. Hierin komt kleur en stijl aan bod op een leuke manier! We bepalen samen uw kleur stijltype aan de hand van een kleur stijl analyse. U gaat naar huis met een kleurpasje een, stijl moodboard natuurlijk tal van tips tricks! Vanaf 5 pers. WORKSHOP HAIR MAKE UP ca. Deze workshop bestaat uit twee delen.; In de workshop make-up kiest U de verschillende themas. Dag, avond, zakelijk, smokey eyes, glamour, masquerade, vintage, bril, 55. Styliste Kim leert U in de workshop hair vijf, leuke snelle technieken aan om uw haar op te steken tijdens de week.
Evelien De Keukeleire Hair Make-up Evelien.
Aangezien ik haar en Make-Up aanbied, is dit ook handig omdat je direct 2 in 1 aan huis hebt. Ik hou van een persoonlijke en open sfeer. Communicatie is belangrijk om iets uit te werken naar jouw eigen wensen en ideeën.
Huwelijksarrangementen.
Wij werken vanaf droog haar dat de dag voordien gewassen is. Dit geeft een langer houdbaar en meer zuiver kapsel. Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht.
Make-up at home.
Daartoe beschikken we over een mobiele make-up-studio, zodat we op elke gewenste locatie kunnen werken. Ook bij u aan huis, vandaar make-up at home. Daarnaast zorgen we ook voor het figuurlijke streepje make-up: we kleden ruimtes en locaties aan, zodat ze een wondermooie uitstraling krijgen.
Make up artist Beauty-Licious Make up aan huis.
Workshop make up. Make up Party. Le buzz: concept on wheels. Miss De Luxe. Boboda weddings events. YOUR BEAUTY IS OUR PASSION When in doubt, wing it out! Droom je er al lang van uzelf eens professioneel opgemaakt te zien? En dit binnen uw comfortzone? U wilt een visagiste die luistert naar u en die u laat stralen als nooit tevoren? Bij Beauty-Licious bent u aan het juiste adres voor al uw make-up, hairstyling en nagelstyling. Wilt u schitteren voor een avondje stappen? Of heeft u een themafeestje of verkleedparty? Alles is mogelijk! Wij verzorgen graag uw make-up. Naast de make-up nemen we uw kapsel ook graag onder handen. Verkiest u een opstoken kapsel of toch liever weelderige krullen? Wij stylen uw haar zoals u het wilt!
Over Coupe Chique.
Kapster aan huis. Na amper 1 week niet te ontkrullen zijn ze al terug in volle glorie.Een kort krullenkopje dus! Tnx top kapster! Tenx Coupe Chique, onze haartjes waren weer TOP @ opendeur Calasanz! Bedankt Nathalie, heel de avond positieve opmerkingen over mijn haar en make-up gegeven!
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Workshop make up. Make up Party. Le buzz: concept on wheels. Miss De Luxe. Boboda weddings events. STAY beYOUtiful The bride is always right! Beauty-Licious laat u schitteren op de mooiste dag van uw leven! Een professionele visagiste, aan huis, die zowel uw bruidsmake-up, bruidskapsel en daarbij ook nog uw nagelstyling doet.
bruidsmake-up.
Ik werk hiervoor vanaf droog haar dat bij voorkeur de dag voordien gewassen is, wat voor een betere houdbaarheid zorgt. Er worden geen haren gewassen, geknipt of gekleurd. Voor die diensten verwijs ik u graag door naar een kapsalon. Ook voor het kapsel is het aan te raden om enkele foto's' mee te brengen van bruidskapsels die u zelf mooi vindt. Net zoals bij de proefmake-up kunnen ook hier verschillende stijlen worden uitgeprobeerd, zonder met een tijdslimiet rekening te moeten houden. Ik maak een foto van het geheel zodat ik op de huwelijksdag een visueel steuntje heb van het kapsel. Indien gewenst kan u uw bruidskapsel ook afwerken met een mooi accessoire. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in het salon. Op de grote dag zelf mag u rekenen op 1 tot 15, uur voor de styling van uw bruidskapsel, afhankelijk van het gekozen kapsel. TARIEVEN EN VOORWAARDEN. Bruidsmake-up aan huis incl.

Contacteer ons