bruidsmake up en kapsel
 
Bruidsmake-up Beautifulbride.
Het is aan te raden eerst je kapsel te laten verzorgen en dat de make-up in daglicht aangebracht wordt, daglicht geeft nu eenmaal het beste resultaat. Ik zorg dat er voldoende tijd is om een controle uit te voeren en de lippen de bruid ontvangt een gratis lipgloss te retoucheren voordat de bruid vertrekt.
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Bruidsmake-up kapsel aan huis met proef 19500., Bruidsmake up kapsel aan huis met proef nails 22000., Make-up extra personen 3500., Make-up extra personen met proef 6500., Kapsel extra personen 3500., Kapsel extra personen met proef 6500., Nails extra personen 2500., Full Day arrangementen. Full Day Bride Only 29500., Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Full Day Bride Only Nails 31500., Bruidsmake-up kapsel nagelsstyling. Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Proefsessie bruidsmake-up kapsel. Full Day Suite 45000., Bruidsmake-up Bruidskapsel kapsel en make-up max.
bruidsmake-up.
Bruidsmake-up en kapsel aan huis incl. 1 proefsessie in salon 24000., Make-up voor extra personen 4000, per persoon. Kapsel voor extra personen 3000., Kapsel voor bruidskindjes tot 12 jaar 1500., Verplaatsingskosten 030/km, indien afstand groter is dan 50 km enkel volgens www.routenet.be.
Home Dress Up by Kim.
Zo bepaalt styliste Kim de stijl van het kapsel, de make-up en styling. Voor elke bruid legt Kim een persoonlijk mapje aan met de wensen, het moodboard, het gekozen kapsel, de make-up We bespreken ook wat de wensen zijn voor jouw trouwdag, zoals de locatie, extra gasten om te maquilleren en coifferen, de tijd van aanwezigheid. Omdat de trouwdag al spannend genoeg is, komt Dress up aan huis of op locatie waar je prachtig gestyled voor de grote dag! Wil je de avond voor het groot feest nog een ander kapsel of een nieuwe make-up voor een andere look? Of gewoon een make-up touch up? Dit kan besproken worden bij de proefsessie! DRESS UP BRUIDSARRENGEMENTEN. Proefsessie bruidskapsel advies in onze studio 1.5u., bruidskapsel op huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen, incl. Try out: 65. Per extra persoon: 35. BRUIDSARRANGEMENT MAKE UP.: Proefsessie make-up advies in onze studio 1.5u., bruidsmake up op de huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen.
Bruidsmake-up en kapsel Antwerpen en Oost-Vlaanderen Pinkorange.be.
Dus ook je haar en make-up. Aan de hand van een gekozen kapsel en make-up, ga ik aan het werk. In een proefsessie bij mij thuis of op locatie, proberen we een kapsel uit. Nadien beginnen we aan de make-up.
Huwelijksarrangementen.
Diensten op locatie zijn exclusief kilometervergoeding 035/km, vanaf Ranst en terug Proefsessies op locatie zijn niet mogelijk Prijslijst geldig voor boekingen vanaf 10/01/2017. Make-up of kapsel op huwelijksdag. Make-up of kapsel op huwelijksdag incl. proefsessie te Wommelgem. Make-up én kapsel op huwelijksdag.
Bruids/Party Makeup MakeUp Club.
de mooiste en meest onvergetelijke dag uit uw leven. Een dag waarop u als bruid wil stralen en iedereen wil verbazen met uw looks! Een prachtige jurk, een perfect gestyled kapsel de juiste make-up wat het plaatje af maakt! Maar heeft u eigenlijk geen idee hoe hieraan te beginnen?
Ablush.
Reeds tal van bruidjes gingen u voor en straalden op hun grote dag dankzij onze magic touch! Contacteer ons tijdig voor uw huwelijk! ook andere feesten zoals communie e.d. zijn uiteraard mogelijk. Bruidsmake up proef huwelijk incl.lipgloss. Bruidskapsel proef huwelijk incl.haarlakje. Bruidsmake up kapsel proef huwelijk incl.lipgloss en haarlakje.
Bruidsmake-up en kapsels professioneel aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.

Contacteer ons