make up en haar bruiloft
 
Evelien De Keukeleire Hair Make-up Evelien.
Make-Up maakt of kraakt jouw foto. Kies als fotograaf of model voor een krachtige look om zo jouw foto te laten spreken. Evelien De Keukeleire. Al van jongs af aan droomde ik ervan om bezig te zijn met make-up en haar.
Chantelle Alyssa Haar Make-up.
8 november 2016. Behind The Scenes, Blogs, Haar, Make Up, Publicaties. De wondere wereld van Hair Make-Up. Graag wil ik mijn passie voor uiterlijke verzorging met je delen. Ik houd van mooi, of het nu om haar en make-up voor een bruiloft of gala gaat, of om high fashion fotoshoots.
bruidsmake-up.
Het is aan te raden om de make-up na de proefsessie op te laten, zodat u er aan kan wennen en de houdbaarheid kan uittesten. Ik maak een foto van de look en noteer de gebruikte producten en kleuren zodat de make-upsessie op de huwelijksdag zelf vlot verloopt en u zo kostbare tijd bespaart. U mag dan rekenen op ongeveer 30 minuten voor uw make-up, afhankelijk van de gekozen look. U kan eventueel ook voor de styling van uw bruidskapsel bij mij terecht. Ik werk hiervoor vanaf droog haar dat bij voorkeur de dag voordien gewassen is, wat voor een betere houdbaarheid zorgt.
KL Bruidskappers Make-Up.
KL Bruidskappers Make-Up bestaat uit een toegewijd team van gediplomeerde en ervaren haarstylisten en schoonheidsspecialisten, onder leiding van Kelly Lenhardt. Van kindsbeen af was Kelly reeds gepassioneerd door alles wat met schoonheid te maken had. Dit werd al vroeg duidelijk door de keuze voor een vakgeoriënteerde opleiding aan de gerenommeerde Academie Verbist. Na het succesvol afronden van haar studies draaide zij de rollen om, en ging Kelly zelf lesgeven aan de studenten van deze privéschool.
Bruidskapsels aan huis.
Kleur en stijladvies. Heb je kort haar en wil je een krullenbos of een leuk opsteekkapsel voor je Bruiloft? Heb je fijn, dun haar en wil je net dat ietsje meer volume op je kruin op D-day? Of wil je nóg langere manen dan je reeds hebt op je Huwelijksdag?
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Workshop make up. Make up Party. Le buzz: concept on wheels. Miss De Luxe. Boboda weddings events. STAY beYOUtiful The bride is always right! Beauty-Licious laat u schitteren op de mooiste dag van uw leven! Een professionele visagiste, aan huis, die zowel uw bruidsmake-up, bruidskapsel en daarbij ook nog uw nagelstyling doet. Het pakket voor de perfecte bruiloft!
Huwelijksarrangementen.
Wij werken vanaf droog haar dat de dag voordien gewassen is. Dit geeft een langer houdbaar en meer zuiver kapsel. Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht.
Home Dress Up by Kim.
Je wordt begeleid in jouw beslissingen. Styliste Kim zorgt voor een op maat gemaakte look die perfect aansluit op jouw idee over de kledij, accessoires en het thema van de bruiloft. Iedere bruid is uniek! Dress up geeft bruidsadvies op maat., zowel voor uw Styling, Hairstyling en Make up.
Make-up bruiloft Hair Make-up Artist Joyce van DamJoyce van Dam.
Ik ben heel blij dat ik mijn haar en make-up voor mijn bruiloft door Joyce heb laten doen. Ze heeft het heel erg goed gedaan! Ik was erg blij met het resultaat en heb ook veel complimentjes op de bruiloft gekregen.

Contacteer ons