bruidsmake up aan huis
 
Bruidsmake-up en kapsels professioneel aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.
Evelien De Keukeleire Hair Make-up Evelien.
Aangezien ik haar en Make-Up aanbied, is dit ook handig omdat je direct 2 in 1 aan huis hebt. Ik hou van een persoonlijke en open sfeer. Communicatie is belangrijk om iets uit te werken naar jouw eigen wensen en idee├źn.
Home Dress Up by Kim.
bruidskapsel op huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen, incl. Try out: 65. Per extra persoon: 35. BRUIDSARRANGEMENT MAKE UP.: Proefsessie make-up advies in onze studio 1.5u., bruidsmake up op de huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen.
Bruids/Party Makeup MakeUp Club.
Ik help u graag een handje! Ik kom aan huis om u een stralende bruidsmake-up te geven. Indien gewenst, zorg ik eerst voor een proefbeurt, zodat we samen kunnen bespreken wat u wel/niet wenst, welke make-up er het beste bij u past en hoe u zich voelt bij het resultaat.
bruidsmake-up.
Bruidsmake-up aan huis incl. 1 proefsessie in salon 16000., Bruidskapsel aan huis incl. 1 proefsessie in salon 12000., Bruidsmake-up en kapsel aan huis incl. 1 proefsessie in salon 24000., Make-up voor extra personen 4000, per persoon. Kapsel voor extra personen 3000.,
Make-up at home.
Daartoe beschikken we over een mobiele make-up-studio, zodat we op elke gewenste locatie kunnen werken. Ook bij u aan huis, vandaar make-up at home. Daarnaast zorgen we ook voor het figuurlijke streepje make-up: we kleden ruimtes en locaties aan, zodat ze een wondermooie uitstraling krijgen.
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Bruidsmake up aan huis met proef 14500., Bruidskapsel aan huis met proef 14500., Bruidsmake up nails aan huis met proefmake-up 16500., Bruidskapsel nails aan huis met proefkapsel 16500., Bruidsmake-up kapsel aan huis met proef 19500., Bruidsmake up kapsel aan huis met proef nails 22000.,
Bruidsmake-up en kapsel Antwerpen en Oost-Vlaanderen Pinkorange.be.
Dus ook je haar en make-up. Aan de hand van een gekozen kapsel en make-up, ga ik aan het werk. In een proefsessie bij mij thuis of op locatie, proberen we een kapsel uit. Nadien beginnen we aan de make-up.
Huwelijksarrangementen.
Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht. Afhankelijk van de stijl die je gekozen hebt, duurt het opsteken van de haren een uurtje.
Ablush.
Bruidsmake up kapsel proef huwelijk incl.lipgloss en haarlakje. Touch up make up/kapsel avondfeest. Extra proefsessie in studio. Make up gasten. Make up kind. Er is geen thema geselecteerd of het thema is verwijderd. Proefsessies zijn steeds in de studio in Hofstade, de dag van het huwelijk komen wij aan huis.

Contacteer ons