schoonheidsspecialiste
 
Schoonheidsspecialiste-vacatures in Mechelen december 2017 Indeed.com.
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonheidsspecialiste om in ons team te verwelkomen. Wat houdt dit in. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Ranst. Weleda Benelux Antwerpen stad. Werkervaring Als demonstratrice, eventueel als schoonheidsspecialiste. Is een vakkundige en gediplomeerde schoonheidsspecialist, die in verschillende.
Schoonheidsspecialiste voltijdse dagopleiding Syntra AB.
Er worden tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste 2 stageperiodes voorzien, een eerste periode in een salon waar alle taken van een schoonheidsspecialiste kunnen geoefend worden, en een tweede periode in een meer gespecialiseerd salon. In een laatste opleidingsluik krijg je ook een aantal sessies die je wegwijs moeten maken in de ondernemerswereld.
Schoonheidsspecialist.
Dan helpt deze opleiding jouw droom waarmaken. Na een opleiding van 6 semesters 3 jaar kan je het certificaat van schoonheidsspecialiste behalen. Heb je enkel interesse voor één of enkele van de modules dan kan dit ook. Voor wie is deze opleiding?
Opleiding Schoonheidsspecialist Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Bovendien is deze cursus ook een onderdeel van de Allroundopleiding Beautyconsulent. Deze thuisstudie is ideaal als je je jobkansen wilt verhogen en een echte vakspecialist wilt worden in jouw sector. Je komt alles over onze Allroundopleidingen te weten op deze pagina! KOM HIERONDER ALLES TE WETEN OVER ONZE STUDIEMETHODE! Je toekomstmogelijkheden als schoonheidsspecialiste.
Schoonheidsspecialiste Els Stress verdwijnt, schoonheid verschijnt.
Voor mensen Type I. Enkel in Turnhout Badlinnen kan je huren of zelf meebrengen: 1 badjas, slippers, 3 handdoeken en 1 badlaken. 014/42 24 20 Kongostraat 2, 2300 Turnhout. 03/314 32 00 Antwerpsesteenweg 164, 2390 Westmalle. All Rights Reserved by Schoonheidsspecialiste Els.
Onderwijskiezer.
Ook op technologisch vlak sta je open voor vernieuwingen, want beauty en wellness evolueren voortdurend. Schoonheidsspecialiste is een beschermd beroep in België. Eens het diploma op zak, kan je je eigen salon opstarten of werken bij een andere schoonheidsspecialiste, parfumeriezaak, beautyfarm of bij cosmetische bedrijven of welnesscentra.
Schoonheidsspecialist Encora.
Dan is de opleiding schoonheidsspecialist zeker iets voor jou! Tijdens deze boeiende opleiding komen volgende onderdelen aan bod: voet, hand, gelaats en lichaamsverzorging. Schoonheidsspecialist: intensief traject in 1 jaar. Schoonheidsspecialist: semi-intensief traject in 2 jaar. Schoonheidsspecialist: op je eigen tempo.
MBO Basisopleiding Schoonheidsspecialiste NTI MBO-College.
Wil je aan de slag als schoonheidsspecialiste, maar weet je niet zeker of dit vak bij je past? Dan is de Basisopleiding Schoonheidsspecialiste van het NTI MBO-College echt iets voor jou! Schoonheidsspecialiste is een bij uitstek verzorgend, dus dienstverlenend beroep.
Schoonheidsspecialist.
Op het einde behaal je het certificaat Nagelstylist. Een getuigschrift Bedrijfsbeheer volstaat om aan de slag te gaan als zelfstandige nagelstyliste. Opgelet: als nagelstyliste mag je geen gewone handverzorgingen uitvoeren, tenzij je het volledige certificaat van schoonheidsspecialiste zou hebben behaald.
Basiscursus Schoonheidsspecialiste Opleiding als thuisstudie NHA.
Van de opbouw van een behandeling tot maskers, huidanalyse en fysiologie: in de Basiscursus Schoonheidsspecialiste komen de belangrijkste onderwerpen aan bod. Met deze praktische, duidelijke basiscursus Schoonheidsspecialiste zet je een eerste stap naar een mooie carrière. Studieprogramma Schoonheidsspecialiste Basiscursus. In de Schoonheidsspecialiste Basiscursus komen de volgende onderwerpen aan bod.:
Schoonheidsspecialist salonbeheerder CVO-STEP.
Algemene doelstellingen van de opleiding. De studierichting schoonheidsspecialist leidt op tot een schoonheidsspecialiste die de basistechnieken en speciale behandelingstechnieken van zowel de handverzorging en nagelstyling, gelaatsverzorging en make-up, lichaamsverzorging en voetverzorging beheerst. Na het beëindigen van de opleiding kan de schoonheidsspecialiste kan je nog de extra modules van Salonbeheer volgen zodat je je als zelfstandige kan vestigen of tewerkgesteld worden in schoonheidsinstituten.

Contacteer ons