bruidsmake up en haar
 
Huwelijksarrangementen.
Voor meerdere personen werken wij gunstige formules uit. Wij werken met haarstylisten die gespecialiseerd zijn in opsteken, vlechten, krullen en stijlen van haar. Bijgevolg worden er dus geen haren gewassen, geknipt of gebrushed. Voor die diensten verwijzen wij u door naar een kapsalon.
Home Dress Up by Kim.
Proefsessie make-up advies in onze studio 1.5u., bruidsmake up op de huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen. Try out: 69. Trouwdag: 145 gratis lipgloss/lipstick. Per extra persoon: 42. BRUIDSARRANGEMENT HAIRSTYLING MAKE UP. Proefsessie bruidskapsel advies in onze studio 2u. Bruidskapsel en bruidsmake-up op uw huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen.
Bruids/Party Makeup MakeUp Club.
Indien gewenst, zorg ik eerst voor een proefbeurt, zodat we samen kunnen bespreken wat u wel/niet wenst, welke make-up er het beste bij u past en hoe u zich voelt bij het resultaat. Tijdens de maquillage op de trouwdag zelf kan u nog even genieten van een relaxing moment alvorens de drukte en de spanning van deze bijzondere dag begint.
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Wanneer het geheel perfect, naar u wensen is, zetten we alles op papier en leggen we het vast op foto. Er kan zo niets mislopen de dag zelf! Alles gebeurt bij u ter plaatse, zo kan u in alle rust genieten. Verder staan wij ook altijd ter beschikking voor uw suite en/of feestgezelschap, ook zij kunnen door ons gestyled worden. De dag van de bruiloft komen ten gepaste tijd om u te laten schitteren. We vragen wel dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes die ook gestyled moeten worden, allemaal op hetzelfde adres aanwezig zijn. Bekijk hier ons Bruidsportfolio. Maak hier uw afspraak met onze visagiste. Bruidsmake up aan huis met proef 14500.,
Ablush.
Bruidsmake up proef huwelijk incl.lipgloss. Bruidskapsel proef huwelijk incl.haarlakje. Bruidsmake up kapsel proef huwelijk incl.lipgloss en haarlakje. Touch up make up/kapsel avondfeest. Extra proefsessie in studio. Make up gasten. Make up kind. Er is geen thema geselecteerd of het thema is verwijderd.
bruidsmake-up.
Het is aan te raden om de make-up na de proefsessie op te laten, zodat u er aan kan wennen en de houdbaarheid kan uittesten. Ik maak een foto van de look en noteer de gebruikte producten en kleuren zodat de make-upsessie op de huwelijksdag zelf vlot verloopt en u zo kostbare tijd bespaart. U mag dan rekenen op ongeveer 30 minuten voor uw make-up, afhankelijk van de gekozen look. U kan eventueel ook voor de styling van uw bruidskapsel bij mij terecht. Ik werk hiervoor vanaf droog haar dat bij voorkeur de dag voordien gewassen is, wat voor een betere houdbaarheid zorgt.
Bruidsmake-up Beautifulbride.
Voor de bruid heb ik ongeveer een uur nodig om haar make-up aan te brengen, voor de leden van de suite bedraagt dit 45 minuten per full make-up. De leden van de suite komen eerst aan de beurt en als laatste de bruid, zodat haar make-up zo fris mogelijk blijft.

Contacteer ons